Ons degustatiemenu is elke dag verkrijgbaar, van woensdag tot en met zondag!

Gelieve ons steeds bij reservatie te melden indien u allergieën of intoleranties heeft, desgevallend kunnen wij een alternatief voorzien.

 

DEGUSTATIEMENU

VAN 6 TOT EN MET 28 JANUARI 2018

 

Cecina de Leon 

gepekelde groenten, Tierenteyn pickles, broodkrokant

 

 

Tussengerecht

van de chef

 

 

Witte heilbot 

kokkels, citroenthijm, pastinaak

 

 

Limousinkalf *

zwezerik, gerookte knolselder, uitjes

 

 

Biokazen **

“Het Hinkelspel”

 

 

Bloedsinaasappel 

merengue, vin jaune

 

 

4 gerechten 55€ / forfait wijnen +27€ / BOB +12€

* 5 gerechten 65€ / forfait wijnen +32€ / BOB +15€

** kaasbord +13€ / in plaats van dessert +9€

Forfait wijnen tot en met hoofdgerecht - Wijn bij kaas & dessert 8,00€ / glas