Ons degustatiemenu is elke dag verkrijgbaar, van woensdag tot en met zondag!

Gelieve ons steeds bij reservatie te melden indien u allergieën of intoleranties heeft, desgevallend kunnen wij een alternatief voorzien.

 

DEGUSTATIEMENU

VAN 4 TOT EN MET 29 APRIL 2018

 

Zeebaars

rucola / ponzu / grapefruit

 

 

Tussengerecht

van de chef

 

 

Rode poon

Vlaamse witte asperges / zeekraal / Saison Dupont

 

 

Lam *

Aubergine / daslook / bulgur

 

 

Biokazen **

“Het Hinkelspel”

 

 

Rabarber

Yoghurtijs / aardbei / merengue

 

  

4 gerechten 58€ / forfait wijnen +29€ / BOB +15€

* 5 gerechten 69€ / forfait wijnen +35€ / BOB +19€

** kaasbord +13€ / in plaats van dessert +9€