Ons degustatiemenu is elke dag verkrijgbaar, van woensdag tot en met zondag!

Gelieve ons steeds bij reservatie te melden als u allergieën of intoleranties heeft, desgevallend kunnen wij een alternatief voorzien.

 

DEGUSTATIEMENU

VAN 3 TOT EN MET 28 MEI 2017

 

Bresaola

witte asperges, Burrata, waterkers

Tussengerecht

van de chef

Zeewolf 

monniksbaard, Opperdoezer, Chermoula

Eendenborst* 

korenaarasperges, tuinbonen, citroenthijm

Biokazen **

“Het Hinkelspel”

Belgische aardbeien 

witte chocolade, roomse kervel, vanille ijs 

 

4 gerechten 55€ / forfait wijnen +27€ / BOB +12€

* 5 gerechten 65€ / forfait wijnen +32€ / BOB +15€

** kaasbord +13€ / in plaats van dessert +9€

Forfait wijnen tot en met hoofdgerecht - Wijn bij kaas & dessert 8,00€/glas