Ons degustatiemenu is elke dag verkrijgbaar, van woensdag tot en met zondag!

Gelieve ons steeds bij reservatie te melden indien u allergieën of intoleranties heeft, desgevallend kunnen wij een alternatief voorzien.   

 

DEGUSTATIEMENU

VAN 30 MEI TOT EN MET 1 JULI 2018 

 

Rubbia Gallega & Picanha 

avocado / hijiki / zeewier

Tussengerecht

van de chef

Griet

groene asperge / jonge spinazie / Vitelotte

Brasvar *

tuinbonen / bloemkool / Tierentyn

Biokazen **

“Het Hinkelspel”

Kers & duindoornbes

witte chocolade / hangop

 

4 gerechten 58€ / forfait wijnen +29€ / BOB +15€

* 5 gerechten 69€ / forfait wijnen +35€ / BOB +19€

** kaasbord +13€ / in plaats van dessert +9€

Forfait wijnen tot en met hoofdgerecht

 

Heeft u voedselallergieën of -intoleranties, meld het ons. Niet alle ingrediënten worden op de kaart vermeld. De samenstelling van de gerechten kan soms wijzigen. We koken niet plantaardig, voor vegetariërs voorzien we graag een visgerecht.