Ons degustatiemenu is elke dag verkrijgbaar, van woensdag tot en met zondag!

Gelieve ons steeds bij reservatie te melden als u allergieën of intoleranties heeft, desgevallend kunnen wij een alternatief voorzien.

 

DEGUSTATIEMENU

VAN 30 AUGUSTUS TOT EN MET 1 OKTOBER 2017

 

Sint Jacobsvrucht

Rammenas / Hijiki / Yuzu

Tussengerecht

van de chef

Rode poon 

linzen / champignon 

Spieshert *

zoete aardappel / sjalot / koffiecrumble

Biokazen **

“Het Hinkelspel”

Peer uit de Pastorietuin

mascarpone / Luikse siroop / pralinéijs

 

 

4 gerechten 55€ / forfait wijnen +27€ / BOB +12€

* 5 gerechten 65€ / forfait wijnen +32€ / BOB +15€

** kaasbord +13€ / in plaats van dessert +9€

Forfait wijnen tot en met hoofdgerecht - Wijn bij kaas & dessert 8,00€/glas