Ons degustatiemenu is elke dag verkrijgbaar, van woensdag tot en met zondag!

Gelieve ons steeds bij reservatie te melden als u allergieën of intoleranties heeft, desgevallend kunnen wij een alternatief voorzien.

 

DEGUSTATIEMENU

VAN 4 TOT EN MET 29 OKTOBER 2017

 

Noordzeekrab 

Buikspek / mosterdzaad / bergamot

Tussengerecht

van de chef

Mooie meid 

groene olijf / knolselder / kappers

Patrijs *

Butternut / schorseneer / bospaddestoelen

Biokazen **

“Het Hinkelspel”

Appel 

Pistache / chocolade / matchathee

 

 

4 gerechten 55€ / forfait wijnen +27€ / BOB +12€

* 5 gerechten 65€ / forfait wijnen +32€ / BOB +15€

** kaasbord +13€ / in plaats van dessert +9€

Forfait wijnen tot en met hoofdgerecht - Wijn bij kaas & dessert 8,00€/glas