Ons degustatiemenu is elke dag verkrijgbaar, van woensdag tot en met zondag!

Gelieve ons steeds bij reservatie te melden indien u allergieën of intoleranties heeft, desgevallend kunnen wij een alternatief voorzien.

 

DEGUSTATIEMENU

VAN 29 NOVEMBER TOT EN MET 23 DECEMBER 2017

 

Gerookte Zalmforel 

Appel / soja / witte kool

 

 

Tussengerecht

van de chef

 

 

Pieterman 

Aardpeer / Flowersprout / zwarte look

 

 

Grouse *

Grondwitlof / Pommes fondant / truffel

 

 

Biokazen **

“Het Hinkelspel”

 

 

Koffiemascarpone 

Babelutteijs / speculaas / kalmansi

 

4 gerechten 55€ / forfait wijnen +27€ / BOB +12€

* 5 gerechten 65€ / forfait wijnen +32€ / BOB +15€

** kaasbord +13€ / in plaats van dessert +9€

Forfait wijnen tot en met hoofdgerecht - Wijn bij kaas & dessert 8,00€ / glas