Ons degustatiemenu is elke dag verkrijgbaar, van woensdag tot en met zondag!

Gelieve ons steeds bij reservatie te melden als u allergieën of intoleranties heeft, desgevallend kunnen wij een alternatief voorzien.

 

DEGUSTATIEMENU

VAN 5 TOT EN MET 30 JULI 2017

 

Octopus 

tomaat / zeebes / zwarte olijf / ansjovis

Tussengerecht

van de chef

Zeebaars 

courgette / zilte groenten / verveine

Kalf *

artisjok / jonge spinazie / salie

Biokazen **

“Het Hinkelspel”

Meloen 

Lavendelijs / ijsthee / LBV Port

 

DEGUSTATIEMENU

VAN 2 TOT EN MET 27 AUGUSTUS 2017

 

Makreel  & Coppa

miso / gazpacho / galangal

Tussengerecht

van de chef

Roodbaars *

venkel / Zeeuwse mossel / groene kruiden

Mechelse Koekoek 

groene asperge / ijspegel / Oudenaards bruin

Biokazen **

“Het Hinkelspel”

Bretoense sablé 

abrikoos / aardbei / citroengrasijs

 

 

4 gerechten 55€ / forfait wijnen +27€ / BOB +12€

* 5 gerechten 65€ / forfait wijnen +32€ / BOB +15€

** kaasbord +13€ / in plaats van dessert +9€

Forfait wijnen tot en met hoofdgerecht - Wijn bij kaas & dessert 8,00€/glas