Ons degustatiemenu is elke dag verkrijgbaar, van woensdag tot en met zondag!

Gelieve ons steeds bij reservatie te melden als u allergieën of intoleranties heeft, desgevallend kunnen wij een alternatief voorzien.

 

DEGUSTATIEMENU

VAN 31 MEI TOT EN MET 2 JULI 2017

 

Babykreeft 

Sambay / slaemulsie / komkommer

Tussengerecht

van de chef

Pladijs 

gerookte boter / rode paprika / zeevenkel / fregola

Pluma Iberico *

Baba Ganoush / tomaat / gegrilde asperge / gremolata

Biokazen **

“Het Hinkelspel”

Belgische kersen 

Limoenhangop / chocoladeparfait / meringue

 

 

 

4 gerechten 55€ / forfait wijnen +27€ / BOB +12€

* 5 gerechten 65€ / forfait wijnen +32€ / BOB +15€

** kaasbord +13€ / in plaats van dessert +9€

Forfait wijnen tot en met hoofdgerecht - Wijn bij kaas & dessert 8,00€/glas