Ons degustatiemenu is elke dag verkrijgbaar, van woensdag tot en met zondag!

Gelieve ons steeds bij reservatie te melden indien u allergieën of intoleranties heeft, desgevallend kunnen wij een alternatief voorzien.

 

DEGUSTATIEMENU

VAN 31 JANUARI TOT EN MET 4 MAART 2018

 

Sint Jacobsvrucht & ganzenlever

avocado / bloemkool

 

 

Tussengerecht

van de chef

 

 

Skrei

Palmkool / jus van tuinkruiden 

 

 

Hoeveduif uit Steenvoorde *

rode biet / morilles

 

 

Biokazen **

“Het Hinkelspel”

 

 

Chocolade

mangosorbet / hazelnootcaramel / bosbessen

 

 

4 gerechten 55€ / forfait wijnen +27€ / BOB +12€

* 5 gerechten 65€ / forfait wijnen +35€ / BOB +15€

** kaasbord +13€ / in plaats van dessert +9€

Forfait wijnen tot en met hoofdgerecht - Wijn bij kaas & dessert 8,00€ / glas

 

 

DEGUSTATIEMENU

VAN 7 MAART TOT EN MET 1 APRIL 2018

 

Makreel 

paprika-tomaat / tabouleh / bergamot

 

 

Tussengerecht

van de chef

 

 

Zeeduivel *

savooi / noordzeegarnaal / saffraan

 

 

Eendenborst 

Zandwortel / romanesco / Rodenbach Grand Cru

 

 

Biokazen **

“Het Hinkelspel”

 

 

Peer

Calamansi / “Earl grey”- ijs / chocolade

 

 

4 gerechten 58€ / forfait wijnen +29€ / BOB +14€

* 5 gerechten 69€ / forfait wijnen +35€ / BOB +18€

** kaasbord +13€ / in plaats van dessert +9€